Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the acf domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/tehranserver/public_html/anka/wp-includes/functions.php on line 6121
درباره ما – آکادمی انحصاری نان و شیرینی آنکا
درباره آنکا

آکادمی انحصاری نان و شیرینی آنکا، بعد از پشت سر گذاشتن سال هایی پر فراز و نشیب توانسته است خود را به عنوان اولین آکادمی تخصصی نان و شیرینی پزی در ایران معرفی کند.
این آکادمی همواره با استانداردهای روز دنیای آموزش همراه بوده و سعی کرده تا چهار گرایش اصلی در این صنعت را به صورت تخصصی به افراد علاقمند آموزش دهد: نانوایی، شیرینی پزی، شکلات سازی و دکوراتوری کیک.
این آکادمی تلاش کرده تا علاقمندان را با الفبا و اصول تخصصی دنیای شیرینی پزی آشنا کند.
ما در آکادمی نان و شیرینی آنکا سعی کرده ایم تا شما را با عطر و طعم یک محصول حرفه ای آشنا کنیم تا بتوانید دقیقا همان عطر و طعم را به خانه یا آشپزخانه خود به یادگار ببرید.

داستان برند آنکا

انکا نام درخشان ترین ستاره در صور فلکی ققنوس هست ‌💫💫

ققنوس راوی افسانه‌ی از نو ساختن است؛ قصه‌ی خودسازی، تحول، پیشرفت و تولد دوباره. این صفات از زیباترین مفاهیم انسانی هستند و همه ما آرزو داریم که در طول زندگی به این مفاهیم دست پیدا کنیم، موفق باشیم و همچون ققنوس، به خودشکوفایی و پیشرفت درونی برسیم✨…

این افسانه به ما می‌آموزد تا به خودمان نگاه کنیم و اگر جایی نیاز به بازنگری و تحول داریم، از تغییر کردن و از نو ساختن نترسیم و تلاش کنیم و این سعی و کوشش وقتی خوشایند و رضایت بخش خواهد بود که اثری ماندگار و جاودانه در زندگی خودمان و دیگران داشته باشد؛ برای همین این آرزو را معمولاً در حرفه و کار دنبال می‌کنیم و تلاش می‌کنیم بیشتر پیشرفت کنیم و اثرگذار باشیم❤️.

سالها پیش آموختن شیرینی‌پزی معمولاً به صورت سنتی و با حضور در کارگاه‌های تولید شیرینی و استفاده از تجربه‌ی شخصی افراد مشغول در این کارگاه‌ها امکان‌پذیر بود و در اکثر موارد، این انتقال مهارت همراه با کسب دانش آکادمیک در خصوص شیمی مواد، شناخت وسایل، شیوه‌های مختلف پخت و خلاقیت همراه نبود.

درواقع یادگیری این هنر با ترکیب دانش علمی و تجربه‌ی عملیِ توامان به راحتی امکان پذیر نبود.

شکل گیری ماهیت آنکا از تلاش های پی در پی جهت تغییر شیوه‌ی صحیح آموزش و به روز رسانی دستاوردهای گذشتگان شروع شد ⭐😊. ️

چرا که هنر شیرینی پزی از دیرباز و در بسیاری از جوامع به روز دنیا تنها به پشتوانه‌ی تلاش و کوشش فراوان و هر روزه و حضور در محیطی حرفه‌ای، یادگیری نزد اساتیدی آگاه و مجرب و تجربه‌ی عملی در فضایی مجهز امکان پذیر بوده و همه می‌دانیم که گردآوری چنین شرایط ایده‌آل و کاملی در کشور ما، کار بسیار دشواری بوده و هست.

اما این محیط، به مرور زمان و با بهره‌گیری از اساتید فن،علم و هنر با سوابقی درخشان، بستری مناسب و منحصر به فرد به صورت مدرسه‌ای مجهز و کاملا تخصصی، متناسب با دنیای شیرینی‌پزها و صد البته جایگاه نخست برای مجمع دکوراتوران کیک فراهم شد 💫✨.

اساتید ما، افرادی آگاه با پیشینه‌ای قابل اتکا و درخشان هستند که ققنوس وار علیرغم مشکلات و دشواری‌های وضع موجود، به خود باور داشته و مدبرانه برای تحقق این رویای شیرین با موانع پیش رو ‌می‌جنگند، تا در تاریکی و ناآگاهی فراگیر، راهنمایی باشند به سمت درخشش و خودشکوفایی فردی و اجتماعی.

این داستان آنکا است؛ معجزه‌ی از نو شدن و پیام‌آور شکوفایی، تحول و تولد دوباره…

مشاهده بیشتر
مدرسین آنکا

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tehranserver/public_html/anka/wp-includes/functions.php on line 5471

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tehranserver/public_html/anka/wp-includes/functions.php on line 5471