شیرینی پزی فرانسوی پیشرفته (دسرهای مدرن)

تکنیک‌های پیشرفته و طعم‌های خاص
تاریخ برگزاری

25 و 26 و 27 مرداد 1404

ساعت برگزاری

۹ صبح تا ۶ عصر

مدت دوره

۲ روز -کاملاً عملی

روش برگزاری

حضوری

سطح دوره

متوسط تا پیشرفته

رده سنی

بزرگسالان

نوع دوره

عملی (ورکشاپ)

قیمت اصلی 6.900.000 بود.قیمت فعلی 6.000.000 است.

چرا این مسترکلاس متفاوت است؟
آموزش ۱۰۰٪ عملی
ترفندهای حرفه‌ای
طعم و فینیش لوکس
پشتیبانی بعد از دوره
الهام از ترندهای جهانی

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم

از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

مزایای دوره
اصول فنی و پایه‌ای
تکنیک‌های خنک‌سازی، پرکردن و فینیش اکلرها
ست‌کردن کرم‌ها، پرالینه‌ها، کونفی و گلیز متناسب با هر طعم
آماده‌سازی و فرم‌دهی خمیر شو (پاته شو)
اجرای کراکلن طعم‌دار و تزئینی
این دوره مناسب چه کسانی است؟
  • هنرجویان سطح متوسط تا پیشرفته شیرینی‌پزی
  • علاقه‌مندان به تولید دسرهای سطح بالا برای کافه، بوتیک یا مسابقات
  • قنادان حرفه‌ای و دکوراتورها که به دنبال تسلط بر تکنیک‌های مدرن اکلر هستند
بعد از شرکت در این دوره چه می آموزید؟
دوره های مشابه
سوالات متداول
دیدگاه مخاطبان

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “شیرینی پزی فرانسوی پیشرفته (دسرهای مدرن)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *